Varmvattenberedare Skövde

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

Köp Eminent 55
NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

Köp Eminent 100
NIBE Compact 200 varmvattenberedare

NIBE Compact 200 varmvattenberedare

Köp Compact 200
NIBE Compact 300 varmvattenberedare

NIBE Compact 300 varmvattenberedare

Köp Compact 300

Fler varmvattenberedare

Köp din varmvattenberedare hos Svensk Kylservice

Investera i energisnåla kranar så drar du automatiskt ner ditt hushålls vattenåtgång ganska drastiskt. Läckande kranar och kranar som får stå och rinna i onödan är en annan stor tjuv.


Dags att skaffa ny varmvattenberedare?

Hur vet man om det är dags att skaffa ny varmvattenberedare? En varmvattenberedare av hög kvalitet håller i många decennier så det är inte alltid uppenbart när det är dags att köpa en ny. Vinsterna med att ha en modern varmvattenberedare är många, bland annat kan man satsa på en med låg tomgångsförlust eller så kan man köpa en som går att koppla till värmepumpen och på så sätt drastiskt minska sina varmvattenutgifter.

Världens bästa varmvattenberedare

Varmvattenberedaren är platsen vari vårt vatten blir varmt. Vi använder mycket varmvatten till allt från personlig hygien till tvätt och disk. I våra kranar finns alltid varmt vatten och det är tack vare våra varmvattenberedare. De allra flesta varmvattenberedare i svenska hem kommer från den svenska producenten NIBE som har tillverkat och sålt varmvattenberedare och andra klimatanläggningar i mer än 50 år. Hos oss på Svensk Kylservice kan du köpa din nya varmvattenberedare, vi säljer bara de bästa klimatanläggningarna och i kategorin varmvattenberedare är NIBE:s det självklara valet.

Medveten vattenkonsumtion

När man konsumerar vatten, och varmvatten i synnerhet, så är det viktigt att man har en medveten attityd till sin konsumtion. Vi har väldigt god tillgång till vatten här i Sverige och vi måste anse oss väldigt lyckligt lottade, men det betyder givetvis inte att vi bör slösa med vattnet. Varmvattnet ska vi vara ännu snålare med eftersom det kostar energi att värma upp vatten.

varmvattenberedare

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar