Frånluftsvärmepumpar Skövde

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Frånluftsvärmepumpar hos Svensk Kylservice

När du kommer som kund till oss på Svensk Kylservice så börjar vi med att analysera ditt hushåll samt vilka behov som finns. Vi tar också en titt på vad för typ av uppvärmning som redan finns. Därefter ger vi dig de råd vi anser vara de bästa och tillsammans hittar vi sedan den värmepump som är bäst lämpad för ditt hushåll. Vi utgår givetvis från dina önskemål och din budget när vi rekommenderar värmepump åt dig.


Värmeåtervinning

Den luft som lämnar våra hem via ventilationssystemet är uppvärmd och klar och med en frånluftsvärmepump kan man fånga upp denna redan varma luft och återinföra den till hemmet. Det är en mycket smart lösning som nu för tiden har blivit standard vid nybyggnationer. Även om du inte bygger nytt så kan frånluftsvärmepumpar hjälpa dig att sänka dina uppvärmningskostnader markant, så länge det finns ett mekaniskt ventilationssystem i ditt hus, och huset inte är för stort, så är installationen av en frånluftsvärmepump en enkel sak – och något du kommer få mycket glädje av.

Koppla till varmvattenberedaren

Frånluftsvärmepumpen kopplas med fördel till ett redan installerat vattenburet uppvärmningssystem, och varför inte också till varmvattenberedaren?

Man kan spara så mycket som 70 % på sina totala uppvärmningskostnader genom att installera en frånluftsvärmepump.

Smidig installation

Att installera frånluftsvärmepumpen är enkelt, våra proffsiga installatörer genomför installationen åt dig på ett kick. Vi på Svensk Kylservice har installerat tusentals värmepumpar och hjälper dig med allt från frågor till köp, installation och service.

Frånluftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar