Luftvärmepumpar Skövde

FH35 Luftvärmepump

Mitsubishi FH35 värmepump

Köp Mitsubishi FH35
KJ35 Luftvärmepump

Mitsubishi KJ35 värmepump

Köp Mitsubishi KJ35
SF35 Luftvärmepump

Mitsubishi SF35 värmepump

Köp Mitsubishi SF35
FH25 Luftvärmepump

Mitsubishi FH25 värmepump

Köp Mitsubishi FH25

Fler luftvärmepumpar

En luftvärmepump - En smart investering

Att betala dyrt för uppvärmning är tråkigt, även om värme i hemmet såklart är väldigt värdefullt – särskilt i ett så pass kallt land som vårt. Utan rejäla uppvärmningslösningar kan vi inte leva normalt inomhus under större delen av året.


Billig värme med en luftvärmepump

Genom att investera i en värmepump så sänker du på sikt kostnaderna för uppvärmning av ditt hem och en luft-luftvärmepump är perfekt för dig som har öppen planlösning hemma och inte har något vattenburet uppvärmningssystem redan installerat. En luftvärmepump kostar inte särskilt mycket att köpa men sänker uppvärmningskostnaderna i ditt hem med upp till 60 % i jämförelse med andra alternativ.

Det som är så finurligt med luftvärmepumpar är att de också kan ge kalluft hemma när det är varmt ute.

Så fungerar luftvärmepumpar

En luft-luftvärmepump hämtar värmeenergi från utomhusluften och för in den i inomhusluften. Den kopplas inte till något annat uppvärmningssystem. För att processen ska vara effektiv kan temperaturen utomhus inte sjunka för lågt, vid 15-20 minusgrader går det inte längre att lita på en luftvärmepump för värmeförsörjning.

Miljövänligt

Genom att välja en luftvärmepump för värmeförsörjningen i din bostad så slår du ett slag för en grönare framtid. Värmepumpar är helt miljövänliga och använder förnybara naturresurser för att värma upp inomhus. Luftvärmepumpen är en bra lösning för din ekonomi liksom för miljön.

Luftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar