Luft-vattenvärmepumpar Skövde

SW75 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi Ecodan Tank Split SW75

Köp Split SW75
SW75-split Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi SW75 Split Hydrobox

Köp Split Hydro SW75
W85 Luft-vattenvärmepump

Mitsubishi W85 Ecodan

Köp Mitsubishi W85
NIBE Split 12kw Luft-vattenvärmepump

Nibe Split 12 KW

Köp Nibe Split 12 KW

Fler luft-vattenvärmepumpar

Köp en luft-vattenvärmepump hos oss

Hos oss på Svensk Kylservice finner du de bästa luft-vattenvärmepumpar som finns på marknaden – våra produkter presterar även när det blir riktigt kallt ute vilket ibland är en orosfaktor bland värmepumpsköpare. Väljer man en värmepump av riktigt hög kvalitet – som våra alltid är – så behöver man inte heller oroa sig över för hög ljudnivå, som annars brukar kunna vara en nackdel med luft-vattenvärmepumpar.


Ett bra alternativ som passar alla

En av de absolut bästa värmepumparna som finns, och som lämpar sig för i stort sett alla hus, är luft-vattenvärmepumpen. Luft-vattenvärmepumpen hämtar värmeenergi från samma källa som luft-luftvärmepumpen gör, men sprider värmen den skapar via ett vattenburet uppvärmningssystem istället för rakt ut i inomhusluften. Detta ger flera fördelar, bland annat att man får jämna värme i husets alla rum.

Man kan spara så mycket som 70 % av sina uppvärmningskostnader om man byter ut en traditionell uppvärmningsmetod mot en luft-vattenvärmepump. Pengarna man spenderar på att köpa och få luft-vattenvärmepumpen installerad tjänar man in på några år.

Ett alternativ till bergvärme

Många som önskar sig en bergvärmepump men inte kan få den på grund av husets läge eller annan anledning brukar istället välja en luft-vattenvärmepump som är ett mycket bra andrahandsval.

Miljövänlig värme

Som alla värmepumpar är också luft-vattenvärmepumpar helt miljövänliga. Energin hämtas från utomhusluften som är en förnybar energikälla. Samtidigt får man billig, pålitlig värme året om.

Visst kostar det en del att köpa en luft-vattenvärmepump, men om man ser på saken ur ett större perspektiv så går det inte att förlora på att investera i en värmepump.

Välkommen till oss på Svensk Kylservice så berättar vi mer!

luft-vattenvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar