Spabad Skövde

Clarity Spas spabad

Clarity Spas
spabad

Köp Clarity Spas
Evolution Spas spabad

Evolution Spas spabad

Köp Evolution Spas
Twilight Series spabad

Twilight Series spabad

Köp Twilight Series
Michael Phelps Legend Series spabad

Michael Phelps Legend Series

Köp Legend Series

Fler spabad

Köp ett spabad hos Svensk Kylservice

Vi på Svensk Kylservice har nu också spabad i vårt utbud av produkter, äntligen har det kommit spabad som lever upp till svensk standard och som är anpassade efter vårt hårda klimat och då är vi givetvis först med att erbjuda dem.


Spabad hemma

Intresset för spabad har vuxit väldigt mycket de senaste åren och en uppenbar relation syns till värmepumpar. Den som investerar i en värmepump kan gott kosta på sig ett spabad eftersom vattnet till spabadet via värmepumpen värms upp till minimala kostnader.

Att ha ett eget spabad hemma är den ultimata lyxen, man har en plats där man under årets alla månader kan sjunka ner och koppla av i uppvärmt vatten – mitt i trädgårdsnaturen. Spabadet blir också snabbt centrum för sociala tillställningar, snart får du alltid badklädda gäster.

Var kan jag placera mitt spabad?

Spabad levereras kompletta och ska placeras på hårt och plant underlag – ett trädäck är ultimat. Vi brukar också rekommendera att man ställer spabadet nära huset.

Installation av spabad

Det är en enkel sak att installera ett spabad och vi åtar oss gärna uppgiften när du köper ditt spabad från oss.

Skötsel av spabad

Skötseln av ett spabad är mindre avancerad än de flesta tror. Vattnet i badet ska bara tömmas och bytas ut 2-4 gånger per år så samma vatten går at använda många gånger! Efter varje bad ska man hälla i lite klor och filtret ska tvättas en gång i månaden. Man ska givetvis också vara noggrann med att täcka över sitt spabad mellan användningarna.

spabad

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar